Verlichting

Just another SeoBureau site

Stelt u zich een scenario voor waarin besloten is LED-verlichting te gebruiken voor uw installatie, maar u niet zeker weet welke producten u moet kopen? Er zijn veel gedachten die hiermee verband houden, zoals de kwaliteit van de energie-efficiëntie, de levensduur en de kleurtemperatuur, naast andere. Dit zijn allemaal aspecten die essentieel zijn bij de keuze om te investeren in een LED verlichtingssysteem.

Verlichting heeft meer doelen – dan alleen het verlichten van een object, maar wat telt is het doel. Kleurweergave-index is een belangrijk aspect van verlichting. In de blogpost van deze week zullen we onze suggesties geven over wanneer kleurweergave (CRI) belangrijk is en het belang ervan uitleggen bij het leveren van kwaliteitsverlichting die zowel aan een functionele als aan een esthetische behoefte voldoet.

CRI Definitie

Kleurweergave-index (CRI) is een maat die het vermogen van de lichtbron weergeeft om de kleur van het object te reproduceren in vergelijking met daglicht. CRI wordt gemeten op een schaal van 0-100, waarbij 100 staat voor de maximale waarde met de hoogste kleurweergave. Als u meer wilt lezen over wat kleurweergave is, vindt u hier een blogbericht hierover.

Wanneer is CRI belangrijk?

In alle situaties gaat het er niet om een lichtbron met de hoogste CRI-waarde te installeren. Een goed voorbeeld is het verlichten van straten en paden, u hoeft er niet over na te denken of de kleur van de omgeving in natuurlijke kleur wordt weergegeven of niet. Wat u in dit voorbeeld interesseert is om veiligheidsredenen en de belangrijkste functie is de algemene verlichting, en niet noodzakelijk de esthetische eigenschappen.

Als we kijken naar de detailhandel, betekent kwaliteitslicht veel en in deze situatie zal een hoge CRI belangrijk zijn. Licht met een hoge CRI zal niet alleen de kleur van de producten helpen benadrukken, maar zal ook een schone en dynamische omgeving creëren die helpt om een bevredigende en comfortabele verlichting te creëren. Als u bijvoorbeeld levensmiddelen en groenten verkoopt, zal verlichting met een hoge CRI helpen de producten op een aantrekkelijke manier voor het voetlicht te brengen, wat de koopbereidheid van de consument zal stimuleren.

Verlichting online kopen

Er zijn veel voordelen van winkelen voor uw hangende verlichting online, maar misschien is het meest prominent het bereik van producten waarmee u u heeft. Als je naar een winkel kijkt en een reeks hanglampontwerpen ziet die ze je moeten bieden, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Dit is de reden waarom Websites van Lighting Store een geweldig idee zijn, omdat u in staat bent om een reeks artikelen over dit verlichtingstype te lezen, waarmee u weet wat voor soort ontwerp of product het meest geschikt is voor uw vereisten. Ook wanneer u online koopt, is het aantal ontwerpen dat u moet kiezen enorm. Sommige mensen houden niet van hanglamp, bijvoorbeeld, zodat u online kunt kopen, kunt u alle beschikbare ontwerpen zien, die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw plaats. Zoek je bijvoorbeeld Solar wandlampen?  

Een voorbeeld van een verbetering van online verlichting, dat geldt ook voor thuis interieurontwerp, is de introductie van vrijstaande verlichting online. Vrijstaande lichten hangen niet van elke muur, ze staan op een statief en kunnen worden verplaatst waar je maar wilt in je huis – een geweldige manier om een beetje meer licht toe te voegen aan een donkere hoek! Freestanding Lighting Online biedt u ook een veel grotere selectie van producten, waarvan sommige mogelijk niet voor u beschikbaar zijn als u een verlichtingswinkel bezocht. Als u online online winkelt voor uw verlichting, kunt u zelfs uw hangers, halogeenlampen of kookeilandverlichting in de grootte en stijl die u wenst te bestellen.